duminică, 18 ianuarie 2015

Indragosteste-te de o femeie nu pentru ca e frumoasa..

Indragosteste-te de o femeie nu pentru ca e frumoasa.. Indragosteste-te de zambetul ei, de parul ei nearanjat, de pistruii de pe obraz, de nesiguranta si fricile ei, de tot ceea ce reprezinta ea..

Iubeste-o pentru simplitatea ei si pentru ca se simte ea cand este cu tine..Iubeste-o pentru ca te vrea fericit si te pupa pe obraz atunci cand nu esti...iubeste-o pentru ca te tine de mana si viseaza alaturi de tine... iubeste-o pentru momentele in care iti spune "sunt mandra de tine" si stie sa iti ofere un sfat...pentru momentele in care te asculta si iti  soarbe fiecare cuvant ca si cum ar fi ultimul...iubeste-o pentru ca zambetul tau si sunetul rasului tau o fac fericita...iubeste-o pentru ca te iubeste asa cum esti si ca durerile tale sunt durerile ei...

Iubeste-o pentru ca te asculta chiar si cand e adormita si iti zambeste chiar daca nu este in apele ei...iubeste-o pentru ca se inghesuie in pat pentru a-ti face tie loc...iubeste-o pentru momentele in care tine minte fiecare lucru marunt pe care tu i-l spui si ti-l doresti si pentru toata stradania ei de a-ti implini dorintele...

Iubeste-o pentru ca te asculta atunci cand ii povestesti lucruri paralele universului ei si cu toate acestea incearca sa te inteleaga si poate chiar o face...iubeste-o pentru ca tot timpul incearca sa faca lucrurile sa mearga bine si sa realizeze lucruri pentru ca tu sa fii mandru de ea...iubeste-o pentru ca te pune pe tine mai presus decat orice si oricine si iti acorda incredere maxima...iubeste-o pentru ca e romantica chiar daca tu esti de multe ori "moartea pasiunii" si cu toate acestea ea nu se supara, te accepta asa..

Iubeste-o pentru ca isi dezgoleste sufletul in fata ta si isi lasa lacrimile sa-i brazdeze obrajii cu atata sinceritate si dedicare...iubeste-ti femeia pentru ca te ia in brate atunci cand ii intorci spatele pentru ca numai asa se simte in siguranta si pentru ca se ascunde in bratele tale atunci cand o doare ceva..

Iubeste-o pentru ca si ea te iubeste!



Cu drag,

Andreea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu