duminică, 18 ianuarie 2015

Bine ai venit, te asteptam...

Intotdeauna este foarte greu sa faci o schimbare indiferent cat este ea de mica pentru ca odata cu schimbarea pierzi o parte din tine, o parte pe care nu o vei mai recupera niciodata..

Trec zorii fara noi, cand iubim putin...suntem trupuri pline de oameni goi si suflete stinghere...este un fel de razboi intre capul greoi si sufletul nostru cu ale sale nevoi..

Cele mai simple lucruri pentru noi ar trebui sa fie minuni...ziua de maine este un loc mult mai fericit...iar ziua de maine trebuie privita ca pe o minune nascuta dintr-un zbor de fluture...

Nu mai credeati in vorbe mari, cum nu mai credeati ca vreodata magia va mai aparea...viata trebuie sa fie magie, stralucire si simtire, asa cum era odata... insa  este suficient o clipa de curaj sa redescoperiti ca magia pentru voi nu si-a pierdut sclipirea si ca ea inca exista in sufletul vostru...asa ca spuneti-i " bine ai venit, te asteptam, te cunosteam chiar daca noi nu ne-am mai intalnit de multa vreme...bine ai revenit, Magie! Ce dor imi era sa te reintalnesc!...Sa ai grija de sufletul meu si sa-mi promiti ca o sa il veghezi mereu..."

Te iubesc e atunci cand dragostea e tot ce ai...cand insa nu mai exista dragostea, indrazniti sa parasiti povestile care nu va mai apartin si traiti-va magia!




Cu drag,

Andreea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu